Påmelding: http://turneringsservice.sjakklubb.no/invitation.aspx?TID=hmskolelag2017-SotraSjakklubbf

Dette er en invitasjon til å delta i KM for skolesjakklag. Turneringen arrangeres 11. mars på Liljevatnet skule på Sotra. Man trenger ikke være medlem i noe sjakklubb eller skolesjakklag for å delta. Hvert lag består av 4 spillere. Det kan også være to reserver som bytter på dersom antallet ikke går opp. Den beste spilleren spiller på 1. bord, nest beste på 2. bord osv. Det er ikke lov å bytte rekkefølge underveis i turneringen. Hvert lag trenger en lagkaptein, det kan være en voksen, eller det kan være en av spillerne.

Skolen kan stille med flere lag. Det blir egen premie for beste småskolelag, men da må alle spillerne på laget gå i 1.-4. klasse. Se mer info på linken. Ta gjerne kontakt om dere lurer på noe: monica@sotrasjakk.no

I tillegg til turnering blir det seigmann-duell. Da kan spillerne spille mot mesterspiller Abdullah. Ungene får lenger tid på klokken, og det spilles om seigmenn 🙂
Velkommen!